Kaymakam Çoban Ve Başkan Karadere Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Kaymakam Çoban Ve Başkan Karadere, ilçemize bağlı Direkbükü Kurugeriş ve Yeşilköy köylerimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.Köyler’de çoçuklarla ve vatandaşlarla görüşerek isteklerini dinleyen Başkan Karadere yaşanan aksaklıklar ve eksikliklerin görülmesi amacıyla köy ziyaretlerinde bulunduklarını söylediler.

Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Karadere, köy muhtarları ve vatandaşlarla ile görüşüp köylerin eksiklikleri üzerine sohbet ettiler; "İlçemiz kadar köylerimizde önemlidir. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıp, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi

Kaymakam Çoban ve Başkan Karadere’ye Yüzbaşı Erden Aktaş,Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya ,Belediye Meclis Üyesi Şükrü Kömürcü,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Abdioğlu eşlik etti.

14 Aralık 2015 / Okunma: 1164