Başkan Karadere Celepler ve Kasaplarla Bir Araya Geldi.

Başkan Mustafa Karadere, İlçemizde faaliyet gösteren kasaplarla ve celepler karşılaştıkları sorunları 2016 yılı hayvan pazarına giriş ücreti ve ülke genelinde yeni çıkan öldürücü şap hastalığı nedeni ile ilçe dışında raporsuz canlı hayvan getirilmemesi konusunda çözümü için bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Belediye Veterinerimiz Ersin Urgancı , celepler ve kasap esnafları katıldı.İlçede tüketilen kırmızı etin en son tüketiciye ulaşıncaya kadar veteriner hekim denetiminde sağlıklı bir şekilde kesim ve naklinin yapılması için gerekli hijyen kuralları, esnafların dikkat etmeleri gereken hususlar ile resmi kontroller hakkında bilgiler verilmesi yanında mevcut mezbahanenin Kasaplarımızın Kullanması ile ilgili ayrıntılı bir şekilde görüşüldü

İlçemiz de faaliyet göstermekte olan kasaplarında bu konuda görüş ve önerilerini alan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere; halkın daha sağlıklı ve hijyenik et tüketilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını, kasap esnafının da kişisel olarak gerekli hassasiyetleri göstermelerini istedi.

22 Aralık 2015 / Okunma: 983