Başkan Karadere Şehit Askerimiz Birkan Gündüz İçin Taziye Mesajı Yayınladı.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere PKK’nın kalleşçe saldırısı sonucu Diyarbakırın Sur ilçesinde şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Birkan Gündüz için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Karadere, ‘Şebinkarahisar ilçemizden  Jandarma Uzman Çavuş Birkan Gündüz şehadet haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Giresunumu’za ve Türk milletini yüreğine bir ateş daha düştü. Terörün her türlüsünü lanetliyorum, kınıyorum. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailelerine, yakınlarına, ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Kalleş terör örgütünün sonu gelinceye kadar mücadele edilerek, tüm şehitlerin hesabı sorulacaktır. Milletimizin başı sağolsun’’dedi.

22 Aralık 2015 / Okunma: 834