Cadde ve Kaldırımlarda Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor.

Belediyemiz kar yağışının günlük hayatı etkilememesi için. Belediyemiz ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Cumartesi akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından ilçe merkezinde karla kaplanan ve buza dönüşen yollarda kar temizleme çalışmaları Belediye ekipler tarafından sürdürülüyor.Belediyemiz tarafından oluşturulan kar temizleme ekipleri ,yollardaki karı temizlerken,ilçe merkezindeki kaldırım ve işyerleri önündeki kar ve buzları temizliyor.Bazı işyeri sahipleri de kendi işyerlerinin önünü temizleyerek güvenli geçişi sağlanmasına destek oluyor.Belediye ekipleri karın ardından oluşan buzlanmalara karşı da yol ve kaldırımdaki karlar temizleniyor.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, karla mücadelenin başarılı bir şekilde yapıldığını ve kış boyu da olumsuzlukların yaşanmaması için devam edeceğini söyledi.Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kordineli bir şekilde vatandaşların mağdur olmaması için var gücüyle yürütüğü çalışmalarda ekipler,aralıksız olarak ilçe merkezinde ve ara sokaklarda kar temizleme çalışması yapılıyor.

26 Ocak 2016 / Okunma: 943