Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’tan Başkan Karadere’ye Ziyaret

İlimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut , Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’yi makamında ziyaret etti.Ziyarette Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’den ilçemiz hakkında bilgiler alarak başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karadere, imkanlar ölçüsünde İlçe halkına hizmet yapmaya gayret gösterdiğni belirti.. Başkan Karadere, yapmış olduğu ziyaretten dolayı ilimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’a teşekkür ediyorum dedi.ZiyaretePersonel Şube Müdürü Ömer Faruk Tatlı, Tesisler Şube Müdürü Murat Yüksel, Ak parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Belediye Meclis Üyesi, Şükrü Kömürcü ve İl Genel Meclis Üyesi Hayrettin Öztürk katıldı.

27 Ocak 2016 / Okunma: 899