Merkez Valisi Mehmet Lütfullah Bilgin Karadere Fındık Fabrikasında İncelemelerde Bulundu.

Merkez Valisi Mehmet Lütfullah Bilgin’i Karadere fındık fabrikasında incelemelerde Bulundu. İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk dünyanın en kaliteli fındığının Giresun da yetiştiğini ve fındıktan çok çeşitli ürünler elde edildiğini belirterek, Giresun da fındıkla ilgili çok sayıda fabrikanın bulunduğunu, Karadere fındık fabrikasının da bunlardan biri olduğunu kaydetti.Fındığın sağlığa yararlarını da anlatan İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, misafirlerine fındık ve mamullerini almaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Fabrika sahibi Erol Karadere’de üretimle ilgili bilgiler sundu. Merkez Valisi Mehmet Lütfullah Bilgin’i fındığı bu kadar yakından tanıma imkânı bulduğunu belirterek, sağlık için çok yararlı olduğunu söyledi.İncelemede Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve İlçe Emniyet Müdür Yusuf İnci’de hazır bulundu.

28 Ocak 2016 / Okunma: 1489