Başkan Karadere Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’yu Makamında Ziyaret Etti.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’yu makamında ziyaret etti.İlçemizde ’da faaliyete geçen projeler ve Belediyemiz çalışmaları hakkında Bakan Eroğlu ’na detaylı bilgiler verdi.

Başkan Karadere ilçemize hizmet etme yolunda çalışmalarımızın önemli bir adımı olan bakanlık ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Daha önce diğer bakanlarımızı ve milletvekillerimizi ziyaret ederek kendilerinden çok önemli destek sözleri almıştık.Bu gün de Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’ya bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisini göstermiş oldukları misafirperverlik ve projelerimize sağlamış oldukları destekler nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

3 Şubat 2016 / Okunma: 667