Başkan Karadere Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemiz Merkez Mahalle’de devam eden çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını ve Gelevera Deresi Islah çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Karadere Çevre Mühendisi Uğur Usta’dan bilgiler aldı.

Başkan Mustafa Karadere ''İlçemiz genelinde gerçekleştirilen yol bakım-onarım,parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında,Merkez Mahalleside yenileme çalışmalarına durmaksızın devam ediyoruz. Çalışmalarda günümüz şartlarına uygun modern yapı malzemeleri kullanarak, yenileme çalışmalarını tamamlayacağız. Yapılan çalışmayla kullanışsız ve eskimiş olan caddemiz daha kullanışlı ve güzel bir görünümkavuşacak” dedi. Diğer bir yandan da"Önceki yıllarda büyük sıkıntılar yaşanan Gelevera Dere’sinde DSİ Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları memnuniyetle takip ediyoruz. Projeye belediye olarak gerek duyulan noktalarda destek oluyoruz. DSİ başta olmak üzere ilçemizin yararına olan her türlü hizmetin getirilmesine katkı veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

8 Şubat 2016 / Okunma: 1089