Başkan Karadere Ankara’da Ziyaretlere Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Ankara’da ziyaretlere devam ediyor.İlçemizde devam eden projeler ve belediyemiz çalışmaları hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,Dış İşleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu,Milletvekilleri Mehmet Özhaseki ve Cemal Öztürk’e detaylı bilgiler verdi.

Başkan Karadere ilçemize hizmet etme yolunda çalışmalarımızın önemli bir adımı olan bakanlık ve milletvekillerimizi ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Daha önce diğer bakanlarımızı ve milletvekillerimizi ziyaret ederek kendilerinden çok önemli destek sözleri almıştık.Bu ziyaretler kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,Dış İşleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu,Milletvekilleri Mehmet Özhaseki ve Cemal Öztürk’ziyaret ettik . Göstermiş oldukları misafirperverlik ve projelerimize sağlamış oldukları destekler nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

11 Şubat 2016 / Okunma: 913