Başkan Karadere Spor Bakanlığı Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’ü makamında ziyaret etti

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Spor Bakanlığı Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’ümakamındaziyaret etti.Ziyarette ilçemizdeki kapalı spor salonu ve ilçede gençlerimiz için yapılacak olan projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Başkan Karadere ilçemize hizmet etme yolunda çalışmalarımızın önemli bir adımı olan ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Daha önce diğer bakanlarımızı,milletvekillerimizi ve Genel Müdürlükleri ziyaret ederek kendilerinden çok önemli destek sözleri almıştık.Bu gün de Spor Bakanlığı Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’e bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisini göstermiş oldukları misafirperverlik ve projelerimize sağlamış oldukları destekler nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

11 Şubat 2016 / Okunma: 836