Başkan Karadere Diyanet –Sen Espiye Temsilciliğinin Düzenlemiş Olduğu Yemeğe Katıldı

Diyanet-Sen Espiye İlçe Temsilciliği üyeleriyle dayanışma yemeğinde bir araya geldi.Din görevlileri arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve dayanışmayı artırmak amacıyla Diyanet-Sen Espiye Temsilciliği din görevlileri ile yemekte buluştular.Yemek vesilesiyle bir araya gelen üyelere Diyanet Sen Espiye ilçe Temsilcisi Fatih Türkmen yemeğe katılanlara teşekkür ederek, sendikanın gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Mavi Yeşil Restaurant’da düzenlenen yemek programına Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Belediye Başkan Yardımcıları A.Kemal Akkaya, İbrahim Yanık, Belediye Encümeni Kemal Toraman, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Memiş, Espiye İlçe Müftüsü Kemal Türksoy, Tirebolu Müftüsü Bedir Aydın, daire amirleri, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Sami Şimşek, Diyanet-Sen Espiye ilçe Başkanı Fatih Türkmen, Diyanet-Sen üyeleri ile din görevlileri katıldı.

15 Şubat 2016 / Okunma: 908