Kaymakam Çoban ve Başkan Karadere’den Dokap Başkanı Ekrem Yüce’ye Ziyaret

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,İlçe Kaymakamımız Mesut Çoban ve İl Genel Meclis üyesi Mehmet Abdioğlu DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi)Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Karadere ve Kaymakam Çoban Espiye'de yapılmış ve yapılması planlanan projeler hakkında Başkan Ekrem Yüce'ye bilgiler verdiler. DOKAP idaresinin bölgemizdeki faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Başkan Ekrem Yüce'den bilgiler alan Karadere ve Çoban bölgemize yapılabilecek projeler hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaret sonrası konuşan Başkan Karadere ''Öncelikle misafirperverliği ve bölgemize yapılan çalışmalara destekleri için Başkan Ekrem Yüce'ye teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah bundan sonra Espiye Belediyesi ve Espiye Kaymakamlığı olarak birlikte çalışmalar yaparak hem ilçemizi hem de bölgemizi daha ilerilere taşıyacağız.''dedi.

24 Şubat 2016 / Okunma: 777