Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Cibril Ortaokulunu Ziyaret Etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Cibril Orta Okuluna gerçekleştirdiği ziyarette, Okul Müdürü Bünyamin Kabagöz’ den okulun eksikleri ve öğrencilerin talepleri hakkından bilgiler aldı ardından Okul bahçesindeki çevre düzenleme çalışmalarının inceleyen Başkan Karadere daha sonra öğrencileri bir araya geldi ve öğrencilerle sohbet etti.

Okulun durumu, yapılacak olan çalışmalar ve okulun eksiklikleri konusunda bilgiler veren Okul Müdürü Bünyamin Kabagöz, ayrıca belediyenin okula vermiş olduğu her türlü destekten dolayı teşekkürlerini iletti.Başkan Karadere, Okul Müdürü Bünyamin Kabagöz’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek,”Belediye olarak ilçemizde bulunan tüm okullara desteğimiz devam edecektir” dedi.

2 Mart 2016 / Okunma: 875