Başkan Karadere Espiyespor İle Aksam Yemeğinde Bir Araya Geldi

İlçemiz Masa Cafe’de gerçekleşen akşam yemeğinde Espiyespor’un gelecek sezon hedefleri masaya yatırıldı.Yemeğe Kaymakam Mesut Çoban, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ,Belediye Başkan Yardımcılarımız Ali Kemal Akkaya, İbrahim Yanık,İlce Gençlik Spor Müdürü H.Tolga Cebeci ve Takım yönetimi  katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Karadere , "Espiyespor’un hedefi hep zirve olmalıdır” dedi.geçmişte futbolun ilçemiz’de bir tutku olduğunu ve takım ile ilçe halkının uyumu sonrası büyük başarıların yaşandığına dikkat çeken Karadere "Bu tutkunun yeniden oluşması, taraftarın takıma desteği sizlerin elinde.Güzel bir sezon geride kaldı Espiyemizi en iyi şekilde temsil ettiniz,playoflara kalamadık ama bu bi başarısızlık değildir . Hedefiniz hep zirveye oynamak olmalıdır. Bizim ve Espiye halkının beklentisi bu yöndedir. Biz Belediye olarak,maddi ve manevi olarak, teknik kadro bilgi, birikim ve taktiksel desteği ile taraftar yanınızda olarak elimizden gelen bütün imkanları seferber ederek sizlerin başarınıza katkıda bulunacağız. Benim sizlerden istediğim  gelecek sezonda sahada yüreğinizi ortaya koymanızdır. Kaybetmek, kazanmak önemli değil. Önemli olan sizlerin mücadelesidir. Siz mücadelenizi yapın başarı zaten kendiliğinden gelir. Yakalanan başarı ile tüm ilçe halkı sizlerin yanında yer almak için stadyumu doldurur. Birlik ve beraberlik için takımı sürekli ileri taşırız” diye konuştu.

21 Mart 2016 / Okunma: 1003