Baskan Karadere 52. Kütüphane Haftası Kutlama Etkinliklerine Katıldı

Belediye Baskanımız Mustafa Karadere İlçemiz Halk Kütüphanesinde gerceklesen 52. Kütüphaneler Haftası Kutlama etkinliğine katıldı.Etkinlikte Kütüphane Müdürü Ahmet Mollahüseyinoğlu,İl Kültür Turizm Müdürü Hurşit Güleç ve Kaymakamımız Mesut Çoban birer konusma yaptılarardından  kütüphaneden en cok kitap alıp okuyan cocuk,genç ve yetişkin vatandaslarımız ödüllendirildi.Etkinliğe İl Turizm Müdürü Hurşit Genç,İlçe Kaymakamımız Mesut Çoban,Belediye Baskanımız Mustafa Karadere,İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İnci,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk,Ak Parti İlçe Baskanı Ali Küçükaydın Katıldılar

Etkinlik kapsamında konuşan  Belediye Başkanımız Mustafa Karadere  , kitapların karanlıkları aydınlatan birer araç olduğunu belirterek, "Kütüphaneler, toplumların bilgi birikiminin, kültür ve uygarlığının en önemli hazinesidir. Kütüphaneler dünü günümüze, günümüzü yarınlara ulaştıran yapıdır. Bilgi çağında olmamıza ve farklı teknolojik depolama yöntemlerinin var olmasına rağmen, kitaba ve kütüphaneye olan gereksinim sonsuzdur.

Bu anlamda bilgiyi doğru, düzenli ve fırsat eşitliği içerisinde bedelsiz olarak, her yaştan insanımıza sunan kütüphanelerin toplum içindeki rolleri vazgeçilmezimizdir. Geleceğimiz; çocuklarımızın yetişmesi, bireylerin bilgi ve birikimlerinin artması, kütüphanelerle mümkündür. Bu düşüncelerle Kitap ve kütüphaneye desteğimiz her zaman olacaktır. Kütüphaneler haftasını kutlar, her gününüzün kitaplarla geçmesini dilerim” dedi.

29 Mart 2016 / Okunma: 1010