Başkan Karadere Ağalık Madeni Mahallesindeki Yol Betonlama Çalısmalarını Yerinde İnceledi

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol bakım-onarım,asfaltlama,beton yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde son olarak ilçemiz Ağalık Madeni Mahallesi'nde  beton yol yapım çalışmalarına başladı.

Beton yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen ve bilgi veren Başkan Karadere "Belediyemiz, Yol Bakım ve Onarım Hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt,beton ve stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılıp ve zemine uygun kalitede yol malzemesinin serilmesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor ayrıca mahallemizdeki duvar yapılması gereken yerlere perde duvarı yapılmıştır.İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında merkezi ve mahalleleri ile ilçemizde ulaşım daha üst seviyelere gelecek.''dedi.

İncelemeler esnasında Belediyemiz İnsaat Mühendisi Muhammet Ali Karal'dan bilgiler alan  Baskan Karadere daha sonra vatandaslarla bir araya gelip istek soru ve önerilerini dinledi vatandaslarla hatıra fotografı çektirdi.

4 Nisan 2016 / Okunma: 988