Başkan Karadere Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezgin Burak Cantürk İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Diyarbakır’ın Hani ilçesinde,terör örgütleri tarafından bomba yüklü araçla yapılan saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sezgin Burak Cantürk için taziye mesajı yayınladı.

"Halkımızın güvenliği,ülkemizin huzuru ve esenliği için görevi başında şehit olan kardeşimiz, diğer şehit Mehmetçiklerimiz gibi milletimizin gönlünde her zaman var olmaya devam edecektir.Acımızı kalbimize gömüp,aziz şehidimize her zaman  saygı ve sevgiyle hatırlayacağız.Şehitlik mertebesine ulaşan kardeşimize Allah'tan rahmet,acılı ailesine,yakınlarına,Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte Yüce Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum"dedi.

12 Nisan 2016 / Okunma: 1338