Mahallelerimizdeki Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemiz genelinde sürdürülen yol bakım-onarım, genişletme,beton yol ve asfaltlama çalışmaları dahilinde,ilçemiz Çam Mahallesinede betonlama çalışması, Esentepe  Mahallesin’de parke çalışması ve Karadere Mahallesi yolların bozuk olan kısımların genişletme tesfiiye ve betonlama öncesi hazırlık  çalışmaları yapılıyor.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Mustafa Karadere''Ulaşım İlçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek" dedi.

13 Mayıs 2016 / Okunma: 1055