Başkan Karadere’den Muhtarlara Gezi Programı

Belediyemiz tarafından organize edilen 11.05.2016 tarihinde başlayan gezi programına Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarları katıldı. 4 gün boyunca süren gezi programı Konya, Antalya ve Nevşehir’deki tarihi ve turistik yerlere düzenlendi. Belediyemiz sınırları içinde bulunan 40 mahalle ve köy muhtarının katıldığı programa Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir eşlik etti. Başkan Karadere Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclis Üyeleri,Merkez Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarları bölgede ki tarihi ve doğal güzellikleri gezdiler.

Gezi için Başkan Karadere "Belediyemiz tarafından çeşitli kesimlere yönelik geziler düzenliyoruz,öğrencilerimiz için de gezi düzenlemiştik. Bu tür geziler tarihimizi, çevremizi tanımak adına önemlidir ve devam edecektir.”dedi.

17 Mayıs 2016 / Okunma: 875