19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Çoşkuyla Kutlandı.

İlçemiz de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı, büyük coşkuyla kutlandı.İlçemiz Cumhuriyet meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunum töreninin ardından, İlçemiz Muhsin Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda tören düzenlendi. düzenlenen törende Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Tolga Cebeci yaptılar ve öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu.

Hafta nedeniyle çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Mesut Çoban, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erden Aktaş, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir,İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İnci,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Tolga Cebeci ve İlçe Tarım Müdürü Metin Küp tarafından verildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Anma törenlerine Kaymakam Mesut Çoban, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erden Aktaş, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir,İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İnci, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk,İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Tolga Cebeci,İlçe Tarım Müdürü Metin Küp,siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

19 Mayıs 2016 / Okunma: 1048