Başkan Karadere Türkiye Belediyeler Birliği’nin Toplantısına Katıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Türkiye Belediyeler Birliği Mayıs Ayı olağan Meclis Toplantısına katıldı.İstanbul Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Mayıs ayı meclis toplantısında TBB’nin 2015 faaliyet raporu Genel Sekreter Hayerettin Güngör tarafından meclise sunuldu.Faaliyet raporunun sunulmasının ardından yapılan oylamayla TBB’nin 2015 faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Yapılan oylamanın ardından ise Türkiye Belediyeler Birliği Genel Başkanlığı için tüm üyelerin oy vermesi işlemine geçildi.Oylama sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 3 dönemdir Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığını yürüten  Kadir Topbaş,yeniden TBB Genel Başkanı seçildi.Başkan Topbaş daha sonra yaptığı teşekkür konuşmasında,”Şahsıma gösterdiğiniz güven duygusundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.Gösterilen nezaket içinde ayrıca teşekkür ediyoum.Bu yeni dönemimizde de yine güzel hizmetler  vereceğimize inanıyorum”diye konuştu.

26 Mayıs 2016 / Okunma: 1111