Karadere Mahallesi Karaerik Mevki'inde Betonlama Çalışması Devam Ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol bakım-onarım,asfaltlama,beton yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde son olarak ilçemiz Karadere Mahallesi Karaerik Mevki’inde başlanan beton yol yapım çalışmalarına devam ediliyor.

Beton yol yapım çalışması hakkında bilgi veren Başkan Karadere"Belediyemiz, Yol Bakım ve Onarım Hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt,beton ve stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılıp ve zemine uygun kalitede yol malzemesinin serilmesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında merkezi ve mahalleleri ile ilçemizde ulaşım daha üst seviyelere gelecek.''dedi.

27 Mayıs 2016 / Okunma: 1012