Demokrasi Nöbetine İlçemizde Aralıksız Devam Ediyoruz.

15 Temmuz darbe girişiminin ardırdan ilçemizde demokrasi nöbetine kararlılıkla devam ediyor.Darbe girişiminin başladığı ilk anlardan itibaren, caddeleri ve meydanları dolduran İlçemiz sakinleri, 6 gündür akşam saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar nöbeti sürdürüyorBelediyemiz bağlı ekipler de vatandaşların ihtiyaç duyduğu bütün konularda destek sağlıyor.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere "BaşkomutanımızRecep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda indiğimiz bu meydanlardan ancak onun talimatları ile çekiliriz. Bu vatan, bu bayrak, bu ezan, bu devlet bizim. Her ne pahasına olursa olsun demokrasi mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bu mücadelede sağduyusunu kaybetmeyen, kararlılığından taviz vermeyen milletimize ve Espiyeli hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim demokrasi nöbetimiz devam edecek dedi.

21 Temmuz 2016 / Okunma: 1199