Başkan Karadere Şehit Jandarma Uzman Çavuş Murat Kasım İçin taziye Mesajı Yayınladı.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere yayınladığı taziye mesajında: "Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan saldırıları önlemek, milletimizin can ve mal güvenliği ile emniyetinin sağlanmak için gece gündüz demeden, her türlü şartlar altında mücadele eden güvenlik güçlerimizin Van ili Çaldıran ilçesi Tendürek kırsalında BTÖ mensubu hainlere yönelik gerçekleştirilen Şehit J.Kd. Binb. Kıvanç Cesur-3 operasyonu esnasında BTÖ mensuplarınca açılan ateş sonucu Çanakçı ilçesi nüfusuna kayıtlı J.Uzm.Çvş. Murat Kasım şehit düşmüştür.

Ülkemizin zorlu bir dönemden geçtiği bu günlerde almış olduğumuz bu acı haberin üzüntüsünü yüreğimizde hissederken, milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Bu hainlere ihanetlerinin hesabı mutlaka sorulacaktır. Söz konusu alçakça saldırıda şehit olan kahraman askerimiz Murat Kasım’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza sabır ve metanet diliyorum" dedi.

2 Eylül 2016 / Okunma: 894