Belediyemizde Bayram Çoşkusu

Kurban Bayramının 2 günü Belediyemiz binasında bayramlaşma töreni düzenlendi.Başkan Mustafa Karadere davetlileri saat 11’de kapıda karşıladı.Yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma programı Başkan Karadere, bayramlardaki birlik ve beraberliğin daimi olması temennisinde bulundu.

Başkan Karadere bayram dolayısıyla tertip ettiği bayramlaşma töreninde,Espiyeli vatandaşları makamında ağırladı.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende Belediyemiz genç,yaşlı,çocuk çok sayıda vatandaşla dolup taştı.Başkan Karadere tek tek ilgilendiği konuklarının bayramlarını kutladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen törende,vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karadere,konuklarına kolonya,şeker,ve çikolata ikramında bulundu.

Belediye Başkanlığındaki törene Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya, İbrahim Yanık,Meclis Üyeleri Şükrü Kömürcü,Mustafa Çelik,Nazım Önal,Kemal Toraman,Rasim Kırca,Yeter Bahadır,Belediye Birim Müdürleri konuklarla yakından ilgilendiler.

15 Eylül 2016 / Okunma: 1440