İlçe Kaymakamımız Mesut Çoban ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’den Gazi Sabri Ünal’a Ziyaret

İlçe Kaymakamımız Mesut Çoban,İlçe Jandarma Komutanı Erden Aktaş,Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Abdioğlu ve Hayrettin Öztürk 15Temmuz’da FETÖ/PDY terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında yaralanarak gazi olan Avluca Köyünden Sabri Ünal’ı evinde ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin ilk dakikalarında Üsküdar’da giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine burada hainlerin vatandaşlara saldırısı sonucu tankın üzerinde geçmesi sonucu yaralanan Gazi Sabri Ünal’ı Avluca Köyü’ndeki evinde ziyaret eden Başkan Karadere, 15 Temmuz gazisine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Gazi Sabri Ünal’ın büyük bir kahramanlık örneği sergilediğini belirten Başkan Karadere, "15 Temmuz’un o karanlık gecesinde yaşadıklarımız unutulmaz anlarla dolu. O mücadelede Sabri kardeşimiz yaralanan kahramanlarımızdan bir tanesi. Vatan savunmasına karşı ölümü pahasına yaralanan ve gazi olan kardeşlerimizle ne kadar övünsek azdır. 15 Temmuz gecesinde sizin gibi kahramanların sayesinde gerçekten büyük bir badire atlattık. Türk halkı bu fedakarlığınızı asla unutmayacaktır" dedi.Türk milletinin kadını erkeği, genci yaşlısıyla vatanına ve geleceğine sahip çıktığına işaret eden Başkan Karadere, " Gazi Sabri Ünal kardeşimiz onurlu ve kutsal bir mücadele için gazi oldu. Bu millet onun gibi vatan uğruna şehit olan, gazi olan kahraman insanlarımızı asla unutmayacaktır. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlar vatanımıza karşı görevini layıkıyla yaptı. Şimdi bize düşen görev, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için, geleceğimiz için kim olursa olsun bu vatan hainlerini devletimize bildirmektir. Eğer bu vatan hainlerini bildirmezsek şehitlerimizin iki eli yakamızda olur" diye konuştu.

27 Eylül 2016 / Okunma: 1459