Belediyemiz Araç Parkı Büyümeye Devam Ediyor.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İveco Euro Cargo 100E yol süpürme aracını belediye bünyesine kazandırdı.Araç filosunu ihtiyaçlar doğrultusunda yenileyen Başkan Karadere ‘ Çevre kirliğini önleme ve ilçenin temizliğinin sağlanması adına Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere İveco Euro Cargo 100E yol süpürme aracı araç filosuna ekledi.İlçemiz genelinde kaldırımların ve yol kenarlarının temizlenmesinde süpürme aracının önemli bir verim kaynağı oluşturduğunu belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ‘ Sokaklarda rüzgarla savrulan yaprakları ve çöpleri temizleme özelliğinin yanı sıra yaz aylarında açık alanları temiz ve düzenli bir ortam oluşturulmasına imkan sağlar. Yol süpürme aracının, yollarda ve kaldırımlarda, yol kenarlarındaki çim alanlarında açık ve kapalı park alanlarında kullanabilecektir’ ifadelerine yer verdi.Ekipler ayrıca ‘ Yol süpürme aracının, tozlanmayı engelleyen kendi su püskürtücüsü olan iki, üç ve dört fırçası, seyyar emiş hortumu, su deposu ve çöp haznesiyle temizlik işlemlerinde maksimum verim sağlayacağını açıkladı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ‘ Süpürme aracı, ilçe genelinde mahallelerde halkımızın hizmetine başlayacaktır. Daha temiz bir Espiye için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürürken, yaz aylarında yüksek verim sağlayan süpürge aracının belediye araç filosuna ekledik. Çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

3 Kasım 2016 / Okunma: 1057