Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemizin bir çok noktasında devam etmekte olan çevre düzenleme sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde son olarak Adabük Mahallesi Mimar Sinan Caddesindeki sıcak asfalt çalışmaları İnceleyen Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Fen İşleri Müdürü Mustafa Bodur, bilgiler aldı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Mustafa Karadere, "Espiye Belediyesi olarak parke döşeme, alt yapı, beton yol ve asfaltlama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Espiye Belediyesi olarak, belirlediğimiz program dahilinde, şehir merkezi ve bütün mahallelerimizdeki kapsayacak şekilde, yol çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek, ilçemizde çamurlu tozlu yol bırakmayacağız vatandaşlarımızda sadece sabır istiyorum yapılan cadde ve sokaklarımızı temiz tutmaya özen gösterelim” dedi.

7 Kasım 2016 / Okunma: 962