İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Gerçekleşti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılmasının 78.yılı olması nedeniyle İlçemizde anma programı gerçekleştirildi.Program ilk olarak 08.50'de İlçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Büstüne,Espiye Kaymakamlığı, ve Espiye Belediyesi çelenklerinin konulması,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.Program Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlemiş olduğu anma programı ile devam etti.Okulun Konferansı salonunda düzenlenen anma programı saygı duruşu,İstiklal Marşı okunması,günün anlam ve önemini belirten konuşmalar,şiirler,öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisi ve Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayatını anlatan slayt sunumu yarışmalarda ödül alan öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Anma töreni ile konuşan Başkan KARADERE''Türkiye Cumhuriyetinin banisi, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 78. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz,ve bu programı düzenleyip bizleri de aralarına davet eden öğretmenlerimize ve öğrenci kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.''dedi.

Törene, Kaymakam Mesut Çoban, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçemiz Jandarma  Komutanı Yüzbaşı Erden Aktaş, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya ,İbrahim Yanık,Kadın Kolları Başkanı Ayşenur Önal,Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aktaş,Soğuıkpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Dr.Yusuf İnci,İGM üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri,kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

10 Kasım 2016 / Okunma: 868