Vali Karahan’dan, Hizmete Giren Yeni Espiye Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu.

Sayın Valimiz Hasan Karahan, 11 Kasım itibariyle yeni binasında hizmet vermeye başlayan Espiye Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.Poliklinikleri ve hastanenin diğer ünitelerini gezen Vali Karahan, yetkililerden bilgi aldı. Hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Vali Karahan, geçmiş olsun dileklerini iletti.Hastane Başhekimi Uzman Dr. Muhammet Bulut, hastalara daha kaliteli hizmet vererek hasta memnuniyetini artırmak amacıyla yeni yerinde hizmet vermeye başlayan 52 yataklı hastanede 2 dahiliye, 1 çocuk, 1 kadın doğum, 1 acil ve perşembe günleri kardiyoloji uzman doktorlarının yanı sıra, 5 pratisyenle birlikte toplam 110 personelle, hem dahili hem cerrahi branşlarda poliklinik hizmeti sunduklarını söyledi.Hastanenin ilçemize hayırlı olmasını dileyen Vali Karahan, yapımında ve hizmete girmesinde emeği geçenleri kutlayarak, "Hastalarımıza şifa getirsin” dedi.

İncelemelerde; İlçe Kaymakamımız Mesut Çoban, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal,Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk veBelediye Başkanımız Mustafa Karadere’de katıldı.

24 Kasım 2016 / Okunma: 1252