Başkan Karadere’den Teröre Lanet Mesajı

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, saldırıda hayatını kaybeden Polislerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi. Başkan Karadere, "Terörle mücadelemiz asla hiçbir şekilde taviz vermeden sonuna kadar devam edecektir. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler, terör dize getirilecektir” dedi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İstanbul’da gerçekleşen Türkiye’yi yasa boğan hain terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, şunları söyledi, "İstanbul’un Beşikaş Semtinde gerçekleşen terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu menfur saldırıda Şehit olan vatanevladlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Alçakça gerçekleştirilen saldırıda teröristler emniyet mensuplarımızı hedef aldılar. Vicdandan yoksun, insanlık dışı bu saldırı, ülkemizin bütününe, birlik ve beraberliğimize ve demokrasimize yapılmıştır. Genelinde ise bu saldırı insanlığa yapılmış bir saldırıdır. İstanbul’daki bu menfur saldırıyı yapan canileri, yaptıran ve destekleyenleri Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin. Ancak herkes şunu bilsin ki; bu millet binlerce yıldır bir arada barış ve huzur içinde yaşamıştır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Terörle mücadelemiz asla hiçbir şekilde taviz vermeden sonuna kadar devam edecektir. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler, terör dize getirilecektir. Acımız ve öfkemiz büyüktür ama Milletimiz birbirine kenetlenerek bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır. Saldırıda hayatını kaybeden Polislerimize Allah’tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.dedi.

11 Aralık 2016 / Okunma: 713