Başkan Karadere’den Yöremiz Gazetesine Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Önal ilçemizde Faaliyet gösteren Yöremiz Gazetesini ziyaret ederek basın mensuplarının Gazeteciler Gününü kutladı.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Önal ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Ziyarette Yöremiz Gazetesi İmtiyaz sahibi Ziya Gökçe ve Yazı İşleri Müdürü Sebahat (Yeliz) Kabagöz’ çiçek takdim eden Başkan Karadere "Her şartlar altında, günün her saatinde olayları yakalama ve halkımıza aktarma anlamında olağanüstü gayret gösteren gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Sizin sayenizde haberler vatandaşlarımıza aktarılıyor. Doğru, tarafsız ve dürüst çalışan, milletimizi doğru bilgilendiren ve dördüncü büyük güç haline gelen basının önemi herkes tarafından kabul görüyor. Basınımız bu görev ve sorumlulukla da hareket ediyor" dedi.

11 Ocak 2017 / Okunma: 919