Başkan Karadere ‘den İlçemiz Yeni Müftüsü Yavuz Koçak’a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Müftü Yavuz Koçak’ı ziyaret etti. Karadere ziyaret sırasında Müftü Yavuz Koçak’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. "İlçemizde bulunan ibadethanelerle ilgili belediyemiz gerekli çalışmaları ve düzenlemeleri yapıyor. Bizlere gelen her türlü talepler her zaman karşılığını bulmuştur. Yeni müftümüz ile de uyum içinde çalışacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade eden Müftü Yavuz Koçak’ı, "Belediye Başkanımızın her zaman uyumlu çalışmalar içinde olduğunu duyduk. Bundan memnun olduk. Bizlerde ilçe bürokrasisi olarak belediye başkanımızla ilçemiz için uyumlu bir çalışma içinde olacağımızı düşünüyorum. Başkanımızın her türlü desteğini yanımızda hissetmek memnuniyet verici.” dedi.

Ziyarette Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Önal ve Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal eşlik etti.

7 Şubat 2017 / Okunma: 839