İlçe Kaymakamımız Sultan Doğru ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere İbrahişeyh Köyünde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

İlçe Kaymakamımız Sultan Doğru ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İbrahimşeyh Köyünde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler.Daire amirleri ile birlikte İbrahimşeyh köyünde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlediler çözülmesi gereken sorunların giderileceğini belirttiler.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, amaçlarının Köy halkının huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını onlara hissettirmek için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, köyde yardıma muhtaç ailelere gerekli yardımlarda bulunacaklarını ve güzel projeler uygulayarak halkımıza en iyi hizmeti sunacaklarını dile getirerek, vatandaşların sorun ve talepleri dinlediler.

Kaymakam Doğru, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Vatandaşlar ise, İlçe Kaymakamımız Sultan Doğru ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye köylerine yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, teşekkür ettiler.

24 Şubat 2017 / Okunma: 840