Başkan Karadere Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi.

Her fırsatta köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen ilçe Kaymakamımız Sultan Doğru ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, muhtarlar ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dinlediler.

İlçemizde bir restaurantta düzenlenen toplantıda Başkan Karadere, "Biz bir aileyiz, muhtar kardeşlerimiz ve bizler bu millete hizmet etmek adına seçilmiş görevlileriz. Bizim amacımız bu milletin hayat kalitesini yükseltmek. Bu işi yaparken de tek başına yapamazsınız, bu iş ekip işidir. Bu ekibin ana oyuncuları da siz muhtarlarımızsınız. Elele verdiğimiz müddetçe yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Köylerimizdeki vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşıyoruz. Bizlere gösterdiğiniz her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. İmkanlarımızı eşit bir şekilde paylaşarak, herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Her mahalle ve köyün kendine özgü sorunları var, bunların hepsini ayrı ayrı ele alıp çözmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğiniz günden beri hep birlikte iyi işler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Düzenlenen Toplantıyaİlçe Kaymakamımız Sayın Sultan Doğru,Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Abdioğlu,ve Hayrettin Öztürk katıldılar.

13 Mart 2017 / Okunma: 786