Ankara’da Espiye Rüzgarı Esti

Belediyemiz , bu yıl başkentte ikincisi düzenlenen "Ankara Giresun Günleri”ne katılarak, önemli bir misyonu daha yerine getirdi. Başkent Ankara’da düzenlenen etkinliğe katılan Espiye Belediyesi, açtığı stantta gurbetçi hemşerilerimize bol bol Espiye Fındığı dağıttı.

Etkinlik için Ankara’ya giden ve başkentte gurbetçi hemşerilerimizle buluşan Belediye Başkanımız Mustafa Karadre, bir yandan hemşerileriyle hasret giderirken; bir yandan da Espiye Stantını ziyarete gelen üst düzey bürokrat ve siyasetçilerle de buluştu.

Espiye Belediyesi tarafından Ankara’da açılan stant, özellikle gurbetçi hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi görürken; etkinliğin ilk gününde Espiye Standını, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve çok sayıda bürokrat ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, stantımız ziyaret Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, yağlıboya ile yapılmış Espiye Tablosu hediye ederken; misafirlerle de özel olarak ilgilendi.

Espiye Standını ziyarete gelenlerle bol bol sohbet eden başkan Karadere, Espiye Fındığı ikramında bulundu. Karadere, "Bu yıl ikincisi düzenlenen Ankara Giresun Günleri’nde gurbette yaşayan hemşerilerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk” dedi.

Espiye Belediyesi olarak bu organizasyona katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Karadere "Burada ilçemizi bir kez daha temsil etmekten büyük mutluluk duyduk. Espiye rüzgarı her yerde olduğu gibi, başkent Ankara’da da esti. Standımıza ilgi gösteren tüm hemşerilerimize ve özellikle siyasetçilerimizle bürokratlarımıza ilçe halkım adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

2 Mayıs 2017 / Okunma: 1146