AK Parti İlçe Başkanlığı Tarafından Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği düzenlendi. İlçemiz Grand Karadere Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk,Sabri Öztürk İl Başkan Yardımcısı Kenan Tatlı Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya,İbrahim Yanık, Sayıştay Denetçisi Ahmet OrtakKadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Önal,Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal,İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ve yönetimleri, mahalle başkanları ve muhtarlar,sivil toplum örgütleri,ilçe  esnafları katıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ise konuşmasında, "Her daim değerli teşkilat mensubu üyelerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yasarken, ramazan ayının böylesine manevi bir ortamda yaşandığı dönemde bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Ramazan ayının güzelliklerinin yılın 365 gününe yayılması dileğiyle" dedi.

11 Haziran 2017 / Okunma: 891