Belediyemiz Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine , Belediye Başkanımız Mustafa Karadere , Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya, İbrahim Yanık, Belediye Meclis Üyeleri,Belediye personeli ve aileleri katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Karadere geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar sofrasında daha tüm belediye çalışanlarımızla tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Karadere "Her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Yoğun iş temposunun verdiği yorgunluğu düzenlediğimiz iftarla üzerimizden atmak istedik. Hepimiz Espiye için, Espiye halkı için çalışıyoruz. Espiye için el ele vererek yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır. Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki uyumun devamı sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz. İftar yemeğine katılımınızdan ötürü meclis üyelerimiz ve Espiye sevdalısı olarak ilçemize hizmet etmekten gurur duyan personelime teşekkür ediyor, tekrar bir iftar sofrasında buluşmayı diliyorum.”dedi.

20 Haziran 2017 / Okunma: 628