Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Bakanlar Kurulu Kararı ile Denizli Valiliğine atanan Sayın Valimiz Hasan Karahan İçin Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı.

Bakanlar Kurulu Kararı ile Denizli Valiliğine atanan Sayın Valimiz Hasan Karahan için veda yemeği düzenlendi.

Giresun Valiliği görevinden 30 Haziran Cuma günü ayrılacak olan Vali Hasan Karahan için 29 Haziran Perşembe akşamı saat 19.00 da veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen Veda Yemeğine; Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk, önceki dönem Giresun Milletvekilleri Hasan Aydın ve Mehmet Geldi, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Vali Yardımcısı Recep Uzal, Vali Yardımcısı Vekilleri Hamit Genç ve Rasim Belge, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik 71. Komutanı, İl Genel Meclisi Başkanı,Belediye Başkanımız Mustafa Karadere siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından Vali Karahan, yaptığı veda konuşmasında Giresun’un kendisi için ikinci bir memleket olduğunu ifade ederek "Giresun’da Vali olarak 4 yıl boyunca görev yaptıktan sonra memuriyetin bir icabı şimdi de Denizli’ye gidiyoruz. Giresun’un bizim için ayrı bir özelliği, önemi, güzelliği var. Çok tatlı anılarımız var. Güzel günler yaşadık, güzel işler yaptık. Hep niyetlerimiz halisti. Her istediğimizi, her niyetimizi gerçekleştiremedik. Ama tabi kolay değil her insanın her istediğine ulaşabilmesi ama Giresunlu hemşerilerimizde biliyor ki niyetimiz Giresun için halisti. İyi niyetlilikle elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret gösterdik. Yönetici arkadaşlarımız, siyasilerimiz her kademedeki Giresunlu hemşerilerimiz bize sahip çıktı hayırlı işlerimizde bize destek oldu. Giresun daha iyilerine layık. Daha iyi idarecilere, daha güzel hizmetlere layık. Giresun’u her daim ölünceye kadar takip edeceğiz inşallah ve Giresun’un yükselmesi, yücelmesi daha iyiye gitmesi bizim her zaman gururumuzu okşayacak, göğsümüzü kabartacak. Giresun bizim için ikinci memleket. En uzun görev yaptığımız, yaşadığımız şehir. O yüzden kendimizi Giresunlu hissediyoruz. İnşallah sizde öyle kabul edersiniz. Denizli de bir dostunuz, kardeşiniz var her zaman emrinizdeyiz. İnşallah Giresun daha iyi olacak. Potansiyelimiz var, imkânımız var, birlik ve beraberliğimiz var. İnşallah önümüz açık. Bize destek olanlara; Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli Beye, Milletvekillerimize, birlikte bugün kadar görev yaptığımız mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bu bir ekip işi, yapılan işlerde de tabi bizim bir nebze tuzumuz varsa ne mutlu bize. Ama Giresun eğer bir kutlu yürüyüşü, yeniden dirilişi sağlayacaksa bu hep birlikte olacak. Bu birlik ve beraberliği eğer taşıyabilirsek, götürebilirsek Allah’ın izniyle bölgenin parlayan yıldızı biz olacağız. Teşekkür ediyorum. Gerçekten bu tabloyu görünce mutlu oldum, duygulandım. Hakkınızı helal edin” dedi.

Programda; Vali Hasan Karahan’ın Giresun iline gelişinden itibaren yaptığı çalışmalardan ve ziyaretlerinden kısa kesitler verilerek hazırlanan slayt sunumu, Vali Karahan ve katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Konuşmaların ve sunumun ardından Vali Hasan Karahan’a çeşitli hediyeler takdim edildi. Programın sonunda Vali Hasan Karahan, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirerek, herkesle teker teker tokalaşarak vedalaştı.

30 Haziran 2017 / Okunma: 691