Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın Ak Parti’nin Kuruluş Yıldönümü Etkinliklerine Katıldı

AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı için yapılan kutlama etkinlikleri düzenlendi.Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ali Küçükaydın katılırken, programı yaklaşık 6 bin davetli izledi.

AK Parti, 16. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri Ankara Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda başladı. Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan tören

AK Parti’nin Sincan Harikalar Diyarı’nda düzenlenen 16’ncı kuruluş yıldönümü etkinliğinde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

"14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız ülkemize ve milletimize hizmet yolunda bugün 16’ncı yılımızı geride bıraktık. AK Parti’nin davası Türkiye’nin davasıdır.
Gazi Mustafa Kemal ile başlayan cumhuriyet döneminin de yine aynı şekilde şu anda iddialı bir davası, iddialı bir hareketiyiz.Yeter ki nereden geldiğimizi, nerede durduğumuzu, nereye gittiğimiz unutmayalım. Biz istikametimizi şaşırmadıktan sonra önümüze çıkartılan engellerin yol açtığı sarsıntıların üstesinden gelmemiz kolaydır hiç endişe etmeyin. O gurur kibir var ya işte bunları eğer biz ayaklar altına alabiliyorsak tevazuda toprak gibi olabiliyorsak Allah’ın izniyle yol açıktır.AK Parti her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. 26 Mart 1999 tarihinde Üsküdar’daki evimizden Pınarhisar Cezaevi’ne doğru yola çıkarken bizi bağrına basan milletimizle birlikte o gün bir şey söyledik. ‘Bu şarkı burada bitmez’ demiştik. Atlattığımız nice badireye rağmen bu şarkı bitmedi, Allah’ın izniyle bitmeyecek.Onun için milletimizle bir araya geldiğimiz her yerde ne diyoruz ‘beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana herşey sizi hatırlatrıyor" dedi.

15 Ağustos 2017 / Okunma: 194