Çoruh EDAŞ İlçemiz’de Elektrik Şebekesi Altyapı Çalışmalarına Başladı

Enerjimagazin-2017 yılı yatırım çalışmaları kapsamda İlçemiz’de başlayan elektrik şebekesi altyapı çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat AKKOYUN ve Espiye İşletme Şefi Lokman GÖRAL, Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE’yi makamında ziyaret etti.Görüşmede, ÇORUH EDAŞ tarafından Espiye Sanayi Sitesinde başlatılan elektrik şebekesi yenileme ve yer altına alma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Pazar Yeri mevkii ve Esentepe Mahallesinde devam edecek olan yenileme çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak genel değerlendirmelerde bulunuldu.Yılsonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında; 5,5 km lik havai enerji hattı yer altına alınacak ve 2 Adet trafo beton köşk ilavesi yapılarak bölgeye sağlanan enerjinin kalitesi artırılacak. Yapılacak çalışmalardan sonra dış etkenlerden doğacak arızaların en az seviyeye indirilmesi hedefleniyor. Yeni yapılacak aydınlatma direkleriyle ilçenin çevre görünümü de değişecek.Ziyarette, Çoruh EDAŞ İl Müdürü Sedat AKKOYUN çalışmalardaki koordinasyon ve sağladıkları katkılardan dolayı başta Belediye Başkanı KARADERE olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

2 Ekim 2017 / Okunma: 228