Başkan Karadere Mahallelerdeki Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemizin bir çok noktasında devam etmekte olan çevre düzenleme parke çalışmaları,beton yol ve asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde son olarak Merkez Mahallesi Mümtaz Tepealan Caddesinde Asfalt çalışmalarını ve Karadere Mahalles’inde beton yol çalışmalarını,Baladın Mevki’inde İstinat duvaru çalışmaları yerinde inceledi.Çalısmaları İnceleyen Belediye Baskanı Mustafa Karadere,Fen İşleri Müdürü Mustafa Bodur,İnşaat Mühendisi Muhammet Ali Karal ve Çevre Mühendisi Uğur Usta'dan Bilgiler aldı.

Çalışmalar hakkında acıklama yapan Başkan Mustafa Karadere” Espiye Belediyesi olarak parke döşeme,alt yapı,beton yol ve asfaltlama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Belediye olarak ,belirlediğimiz program dahilinde,şehir merkezi ve bütün mahallelerimizdeki kapsayacak şekilde, yol çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek,ilçemizde çamurlu tozlu yol bırakmayacağız vatandaslarımızda sadece sabır istiyorum yapılan cadde ve sokaklarımızı temiz tutmaya özen gösterelim" dedi

23 Ekim 2017 / Okunma: 149