Başkan Karadere Düğünlere Katılmaya Devam Ediyor

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçemizde ve Köylerde Dünya evine giren genç çiftlerin yalnız bırakmayarak düğünlerine katılarak bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Karadere''Elimizden geldiğince her fırsatta halkımızla bir arada olmaya çalışıyorum.Belediye Başkanı olarak sadece koltukta oturarak değil, halkımızın her zaman bire bir yanında olmaya çalışıyorum.Yeni evlenen genç arkadaşlarımızın da düğünlerine katılarak,mutluluklarına ortak olmaya çalıştık.Hepsine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Bu ziyaretlerimiz her fırsatta devam edecektir.''dedi.

Başkan Karadere’ye düğün ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, ,Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclis Üyeleri,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal ve Ak Parti ilçe Yönetimi eşlik ediyor.

19 Kasım 2017 / Okunma: 508