Başkan Karadere ve Kaymakam Akın'dan Köy Ziyaretleri

İlçe Kaymakamımız Yusuf Akın ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Avluca,Bahceçik ve Güneyköy Köyünde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler.

Daire amirleri ile birlikte köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Akın ve Başkan Karadere, çözülmesi gereken sorunların giderileceğini belirttiler.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, amaçlarının Köy halkının huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını onlara hissettirmek için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, köyde yardıma muhtaç ailelere gerekli yardımlarda bulunacaklarını ve güzel projeler uygulayarak halkımıza en iyi hizmeti sunacaklarını dile getirerek, vatandaşların sorun ve taleplerini ivedilikle çözeceklerini belirtti.

Kaymakam Akın, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Vatandaşlar ise, İlçe Kaymakamımız Yusuf Akın ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye köylerine yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, teşekkür ettiler.

24 Kasım 2017 / Okunma: 602