İlçemiz'de Öğretmenler Günü Kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler günü ilçemiz’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Öğretmenler günü programı büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet Meydanı’nda Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören Grand Karadere Düğün Salonunda devam etti.Salonunda yapılan törende saygı duruşu, İstiklal Marşı okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.Adaylığı kaldırılan öğretmenler yemin ederek and içtiler. Okullarda düzenlenen resim şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şarkılar eşliğinde davetliler gönüllerince eğlendiler.Hazırlanan yemek davetlilere ikram edildi.

Programa İlçe Kaymakamı Yusuf AKın, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya ,Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erden Aktaş, İl Genel Meclisi Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri,Siyasi Parti temsilcileri,emekli öğretmenler,okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

24 Kasım 2017 / Okunma: 501