Başkan Karadere İstanbul’da Espiye’li İşadamlarımızı Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere İstanbul Zeytinburnun’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.Bu ziyaretler kapsamında Espiye’li İşadamı Hemşerilerimiz Salim Durak, Uğur Kartal, Necati Özen, Zekeriya Çapkın, Ali Kahveci, Enver Kartal, Ahmet Kuruca, Ayhan İbiç, Murat Civelek, Ahmet Mıcık ve Salih İbiç’i işyerlerinde ziyaret Etti, Başkan Karadere Ziyaretlerde Hemşerilerimize ilçemizde devam eden belediyemizin hizmetleri ve kamu yatırımları hakkında bilgiler verdi. Burada Espiye’li işadamlarımıza da önemli bir rol düşmekte. Bizim işadamlarımızdan isteğimiz Espiye’ye destek olmaları ve yatırım yapmaları ve ya yatırımcı yönlendirmeleri dedi.

Ziyarette Başkan Karadere’ye Zeytinburnu Tüm Giresunlular Dernek Başkanı Fedai Özer, Espiye Dernekler Fedarasyonu Başkanı Temel Kahveci ve Zeytinburnu Espiyeli’ler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Kemal Küçükaydın eşlik etti. Başkan Karadere İstanbulda’ki İşadamlarını ziyaretlerine daha sonra devam edecektir.

27 Kasım 2017 / Okunma: 113