Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’nin Oğlunun Düğün Merasimine Katıldılar.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, eşi Sündüs Karadere ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın ile birlikte Ankara Jw Marriott Hotel'de, gerçekleşen Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli’nin oğlu Furkan Canikli’nin düğün merasimine katıldılar.Düğün Merasimine Devlet erkânının yanı sıra; bakan,milletvekili, bürokrat, sanatçı, işadamından oluşan geniş bir davetli kitlesinin katıldığı düğün töreninde, Rabia ve Furkan çiftinin nikah şahitliğinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım,TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman yaptı. Başkan Karadere Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’ye düğün merasimlerinin her iki aileye de hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.Başkan Karadere, düğün boyunca bir çok Bakan, Milletvekili, bürokrat ve siyasetçi ile bir araya geldi.

5 Aralık 2017 / Okunma: 101