Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın’dan İBB Medye A.Ş Genel Müdür'ü Olarak Atana Abdurrahman Tığ’a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İ.B.B Medya A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atanan Espiye’li hemşehrimiz Abdurrahman Tığ’a "Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

İstanbul'un yeni Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın özel daveti ile belediye iştiraklerinden biri olan Medya AŞ'nin Genel Müdürü olarak Abdurrahman Tığ tayin edildi. Genel Müdürü Abdurrahman Tığ’ı tebrik eden Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, yeni görevinde başarılar diledi.

Medya AŞ'nin Genel Müdürü Abdurrahman Tığ’da, nezaket ziyaretinden dolayı Başkan Karadere ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın’a teşekkür etti

7 Aralık 2017 / Okunma: 60