Atatürk Ortaokulu Müdürü Turgut Öztürk ve Okul Öğretmenleri Belediye Başkanımız Mustafa Karadere'yi Makamında Ziyaret Ettiler.

Espiye Atatürk Ortaokulu Müdürü ve ögretmenleri belediye başkanımız Mustafa Karadere’ye makamında ziyaret etti.

Espiye Atatürk Ortaokulu Müdürü Turgut Öztürk okullarına maddi manevi verdikleri katkılardan dolayı Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’yi makamında ziyaret ettiler.

Başkan Karadere'ye Okul müdürü Turgut Öztürk tarafından okullarına ,ögrencilerine ,öğretmenlerine verdikleri desteklerden dolayı plaketi taktim ettiler.

Başkan Karadere ''Eğitim ve öğretime okul gözetmeksizin her zaman desteklerini esirgemediklerini,Espiye'mizde eğitime sosyal ,küıtürel ,sportif ve bilimsel alanda her zaman yanında olduklarını söyledi.Kendilerini ziyarete gelen Espiye Atatürk Ortaokulu Müdürü Turgut Öztürk ve müdür yardımcısı İdris Köse, Öğretmenler Fevzi Sarı ,Veysel Özkaya,M.Emin Yılmaz ' a teşekkür etti.

14 Aralık 2017 / Okunma: 731