İlçe Sağlık Müdürün’den Başkan Karadere’ye Ziyareti

İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr.Ömer Şafak Uğur, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’nin ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr.Ömer Şafak Uğur’u makamında ağırladı. Sağlık alanında önemli işlerin yapılabilmesi için yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu belirten İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ömer Şafak Uğur, "Sağlık yatırımlarının gerçekleşmesinde ve tesislerin yapılmasında, kurumlar arası işbirliğinin özellikle yerel yönetimlerin desteği çok önemlidir ”ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,” İlçemize yapılacak olan sağlıkla ilgili her türlü çalışmaya ve projeye belediye olarak destek vermeye hazırız. İlçemizdeki diğer kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Sağlığı Müdürlüğü ile de vatandaşlarımızın yararına olacak her türlü hizmete katkı vermek için hazırız” dedi.

Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın’da eşlik etti.

15 Aralık 2017 / Okunma: 1123